Huisartsenpraktijk van der Duin en van Dinther zal voortgezet worden als Huisartsenpraktijk Medin.

Alles over Mels

Even kennismaken met huisartsenpraktijk Mels

Uw zorg, onze samenwerking!

Huisartsenzorg is een teamaangelegenheid. Maak kennis met ons team.

DHR. N.D. MELS

Functie: Huisarts
Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag.

Sinds 1 januari 2014 werkt huisarts N.D. Mels als opvolger van huisarts P. Siriram in het Medisch Centrum Kortenoord.  Vanaf december 2011 werkte hij in diverse huisartsenpraktijken in Maastricht en Valkenburg en later ook in Wageningen. De opleiding geneeskunde en huisartsgeneeskunde volgde hij aan de Universiteit Maastricht. Na de opleiding geneeskunde was hij werkzaam in het Atrium Ziekenhuis in Heerlen als arts assistent cardiologie en daarna in het Laurentius Ziekenhuis in Roermond als arts assistent Spoedeisende Geneeskunde en Intensive Care.

MARIAN MAAIKE MARIJE GERTINE

Functies: Assistentes

Wanneer u belt voor het maken van een afspraak, zal de assistente u vragen naar de reden van uw afspraak. Dit doet zij om de aard en urgentie van uw klachten zo goed mogelijk in te schatten. De assistente is, net als de huisarts, verplicht om vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan.

Wij doen onze uiterste best zoveel mogelijk op tijd te werken. U helpt ons door op tijd te komen en, bij verhindering, uw afspraak af te bellen. Eén afspraak is voor één persoon en in principe voor één probleem. Wilt u graag meerdere zaken met uw huisarts bespreken? Vraag de assistente dan om een dubbel consult. 

SPREEKUUR ASSISTENTE

Werkdagen: 

Marian: maandag, dinsdag, donderdag.

Maaike: maandag, dinsdag, vrijdag.  

Marije: woensdag, donderdag   Gertine: woensdag, vrijdag

De assistente doet ook zelfstandig spreekuur:

  • Uitstrijkje (in het kader van het bevolkingsonderzoek)
  • Oren uitspuiten
  • Injecteren
  • Hechtingen verwijderen
  • Wratten aanstippen
  • Wondverzorging
  • ECG (hartfilmpje)
  • Enkel/Arm-index
  • 24-uurs bloeddruk meting
  • Holter (hartritmeregistraties, eigen bijdrage van 120,-)

JOYCE MEIJBOOM

Functie: Praktijkondersteuner
Werkdagen:
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

De POH-S verleent in de huisartspraktijk zorg aan patienten met een chronische aandoening, zoals diabetes, astma, hoge bloeddruk en een hoog cholesterol. Andere doelgroepen zijn ouderen, mensen met een rookverslaving en overgewicht. De praktijkondersteuner is opgeleid volgens vaste protocollen chronisch zieke patienten te begeleiden. Zo krijgt u de best mogelijke zorg. 

Mevrouw J. Meijboom werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk.  U kunt via de assistentes een (telefonische) afspraak met haar maken. 

PHILIPPINE VRIESEN

Functie: Psycholoog
Werkdagen:
dinsdag, vrijdag ochtend

Sinds  1 april 2014 is psychologe P. Vriesen werkzaam als Praktijkondersteuner huisartsenpraktijk voor geestelijke gezondheidszorg (POH GGZ) in de praktijk. De POH GGZ en de huisarts werken samen bij het behandelen en begeleiden van mensen met psychische en psycho-sociale klachten. 

In een gesprek met de POH GGZ worden uw klachten in kaart gebracht. Vervolgens krijgt u advies over een mogelijke aanpak van de klachten. Dit kunnen gesprekken zijn bij haar of een vewijzing naar een andere hulpverlener of instelling.

U kunt over het algemeen op korte termijn een afspraak krijgen bij de POH GGZ. Zij werkt op dinsdag en vrijdagochtend in de praktijk. Aan de gesprekken zijn voor u geen kosten verbonden.